Du er her: Strøm » ValdresEnergi og Ringeriks-Kraft slår sammen strømsalgsvirksomheten

ValdresEnergi og Ringeriks-Kraft slår sammen strømsalgsvirksomheten

ValdresEnergi og Ringeriks-Kraft arbeider med sammenslåing av sine strømsalgsvirksomheter til et felles selskap med virkning fra 1.1.2017. Det nye selskapet skal hete Valdres Energi Strøm. Dette gjelder kun strømsalgsvirksomheten til ValdresEnergi, ikke nett delen av selskapet.

Målet med sammenslåingen er å fortsatt være den ledende lokale strømleverandøren med lokal tilhørighet som gir mye tilbake til våre nærmiljø, samtidig som vi skal ekspandere til å bli en nasjonal aktør i markedet. Vår ambisjon er å passere 100.000 strømkunder fordelt over hele landet i løpet av noen år.

Med vårt nye selskap skal vi ha fokus på god kundebehandling, produkter og tjenester som kunden etterspør. Vi øker vår konkurransekraft og rigger oss for morgendagens teknologiske løsninger.

Selskapet skal hete Valdres Energi Strøm AS. Vi skal ha lokale kontorer på Hønefoss, som også blir forretningsadressen, og på Fagernes. Det er et mål å øke antall arbeidsplasser både på Fagernes og i Hønefoss i tråd med veksten i selskapet.


Hva betyr dette for meg som kunde
Som strømkunde i ValdresEnergi, vil du ikke merke store forskjeller. Vi vil fortsatt være å finne i våre lokaler her på Spikarmoen, hvor våre dyktige kolleger på kundesenteret vil kunne være behjelpelige. 

Etter hvert som det nye selskapet begynner å ta form, med nye tilbud, web og kundesider, vil vi informere om det i våre vanlige kanaler; Epost, sms og brev.

Vi håper vi med denne nye satsningen skal kunne ta vare på våre kunder like godt om ikke bedre i fremtiden.


Har du spørsmål om Valdres Energi Strøm, ta gjerne kontakt med
Markedssjef Line Lunde Hovrud
Mobil 992 87 120